Poziv na edukaciju o energetskoj učinkovitosti u prehrambenoj industriji

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost
Naslovnica > Poziv na edukaciju

Poštovani,

Pekarski obrt Imako iz Daruvara 19. lipnja 2013. godine potpisao je ugovor sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu projekta pod nazivom EeMS Bakery – Sistem upravljanja energetskom učinkovitošću u prehrambenoj industriji vrijedan 162.384,41 EUR, Europska unija sufinancirati će u iznosu od 122.194,27 EUR, dok će ostatak financirati obrt Imako vlastitim sredstvima.
Glavni cilj projekta je doprinos povećanju investicija u tehnologiju i metode proizvodnje povezane s uvođenjem energetske učinkovitosti i eko standarda u proizvodni proces.
Glavne aktivnosti projekta su uvođenje ISO 50001 standarda, organizacija edukacije o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u pekarskoj industriji, nabava i instalacija opreme te verifikacija HACCP sustava.
Očekuje se da će Pekarski obrt Imako projektom ostvariti znatne uštede na operativnim troškovima (najmanje 30%) te uz verifikaciju HACCP-a i uvođenje ISO standarda biti konkurentniji na tržištu.

Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.

Edukacija će se održati dana 27.02.2014. od 10:00 do 15:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Daruvar (Josipa Jelačića 14, 43500 Daruvar).

Edukacijama koje će se odvijati u tri grada, Bjelovaru, Daruvaru i Čazmi, polaznici će se upoznati s upravljanjem novim tehnologijama u svrhu postizanja konkurentnosti zaposlenika u proizvodnom sektoru, kao i samih poduzeća na tržištu. Uz edukaciju, također za Vas pripremamo ručak te isplatu troška putovanja.

Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

Vanja Zglavnik, Voditeljica projekta

U Daruvaru, 26.02.2014.

Broj preuzimanja: 1167
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj