Kruh

Kruh

Svježi kruh od različitih tipova brašna. Kruh sa dodacima suncokretovih, bućinih sjemenki, krumpirovih pahuljica i ječmenim sladom.

Peciva

Peciva

Različita peciva od dizanog i lisnatog tijesta. Peciva sa nadjevom i bez njega.

Kolači

Kolači

Ukusni kolači i slastice. Kolači od sezonskog voća. Preko 20 vrsta kolača, kolači za svadbe i druge prigode.

Torte

Torte

Torte za sve prigode. Maštovite dječije torte ukrašene različitim motivima. Torte za vjenčanja, obljetnice i različite druge prigode.

Ostali pekarski proizvodi

Ostali proizvodi

Ukusni kolači i slastice. Kolači od sezonskog voća. Preko 20 vrsta kolača, kolači za svadbe i druge prigode.


Uspješno verificiran HACCP sustav!

HACCP U petak 14.03. proveden je audit za verifikaciju HACCP-a od strane vodećeg svjetskog certifikacijskog tijela DNV - GL (Det Norske Veritas Adriatica d.o.o.). HACCP je skraćeni naziv za Hazard Analysis and Control Critical Points (analiza rizika i kritičnih kontrolnih točaka). To je centralni instrument koncepta sigurnosti hrane kojim se identificira, procjenjuje i kontrolira opasnost tijekom proizvodnog procesa, a ne u finalnom proizvodu. Glavni cilj HACCP-a je prevencija razvoja opasnosti. U takvom sistemu ukoliko se pojavi neko odstupanje (opasnost) koje upućuje da je kontrola u proizvodnom procesu izgubljena, opasnost se identificira i poduzimaju se određeni koraci da se uspostavi kontrola na vrijeme. HACCP sustav provodi se u pekarskom obrtu Imako već duži niz godina, a sada se to može potvrditi i certifikatom.
Dobivanjem ovog certifikata Imako je svakako postao konkurentniji na tržištu.


Poziv na završnu konferenciju projekta
„EeMS Bakery“

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost

Na konferenciji će biti predstavljene provedene aktivnosti i postignuti rezultati. Nakon kratke prezentacije uslijediti će zakuska i neformalno druženje.
Konferencija će se održati dana 16.06.2014. s početkom u 12:00 sati u prostoru Kavane Queen (Svačićeva 14, 43 500 Daruvar).


Poziv na edukaciju o energetskoj
učinkovitosti u prehrambenoj industriji

EDUKACIJA

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost

Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.
Edukacija će se održati dana 09.05.2014. od 12:00 do 17:00 sati, u prostoru restorana Queen (Svačićeva 14, 43500 Daruvar).


Poziv na edukaciju o energetskoj
učinkovitosti u prehrambenoj industriji

EDUKACIJA

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost

Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.
Edukacija će se održati dana 25.03.2014. od 14:00 do 18:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Čazma (Kralja Tomislava 9, 43240 Čazma).


Poziv na edukaciju o energetskoj
učinkovitosti u prehrambenoj industriji

EDUKACIJA

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost

Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.
Edukacija će se održati dana 27.02.2014. od 10:00 do 15:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Daruvar (Josipa Jelačića 14, 43500 Daruvar).


Poziv na edukaciju o energetskoj
učinkovitosti u prehrambenoj industriji

EDUKACIJA

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost

Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.

Edukacija će se održati dana 24.01.2014. od 9:00 do 14:00 sati (4 sata edukacije + pauza za ručak), u prostoru Bjelovarsko – bilogorske županije (mala vijećnica, 2 kat, dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar)."


Nabava etažne ciklotermičke peći
IPA2007/HR/16IPO/001-040441-SUP 2

NATJEČAJ

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost

Pekarski obrt IMAKO, Daruvar, Hrvatska objavljuje namjeru potpisivanja ugovora za nabavu robe “Nabava etažne ciklotermičke peći” u Daruvaru, a uz financijsku podršku iz ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava broj IPA2007/HR/16IPO/001-040441 dodijeljenog u sklopu programa Europske unije Operativni program regionalna konkurentnost.
Natječajnu dokumentaciju moguće je dobiti direktno u Pekarskom obrtu IMAKO, Josipa Jelačića 17, 43500 Daruvar, Hrvatska, a također ju je moguće preuzeti s naših web stranica.
Rok za predaju ponuda je 17.01.2014. do 15:00 sati po lokalnom vremenu. Dodatne informacije, pojašnjenja i pitanja biti će objavljeni na web stranici www.imako.hr.


Imako pekarnica

Imako pekarnice

Pekarski obrt Imako ima dugogodišnju tradiciju i kao takav osnovan je 1923. godine i jedan je od najstarijih pekarskih obrta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
Široka paleta proizvoda i visoka kvaliteta, dovela je do proširenja tržišta s novim prodajnim mjestima u Daruvaru, Pakracu i Lipiku.
Tijekom svog postojanja konstantno radi na unapređenju tehnologija u proizvodnom procesu, povećanju produktivnosti i kvalitete svojih proizvoda.
Pekarnica Imako u svojoj ponudi ima široku paletu pekarskih proizvoda, kolača i torti.


EeMS Bakery

EeMS Bakery projekt

Pekarski obrt Imako iz Daruvara 19. lipnja 2013. godine potpisao je ugovor sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu projekta ''Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva“ koji je financiran u okviru operativnog programa Regionalna konkurentnost.
Projekt pod nazivom EeMS Bakery – Energy Efficient Management System in food processing industry (EeMS Bakery - Sistem upravljanja energetskom učinkovitošću u prehrambenoj industriji) ima za cilj iskorištavanje otpadne energije iz dimnih plinova i pare.
Pored toga poboljšati će se filtriranje i eliminiranje sulfidnih zagađivača i ugljenenih čestica nastalih izgaranjem plina što ima pozitivan utjecaj na okoliš.
U sklopu projekta, instalirati će se i LED rasvjeta što će doprinijeti uštedi električne energije od 60%.

Politika upravljanja energijom

Sustav upravljanja energijom u pekarskom obrtu IMAKO primjenjuje se na proizvodnju kruha, peciva, kolača i ostalih pekarskih proizvoda te sve aktivnosti podrške koje se obavljaju na lokaciji uprave, trgovine i proizvodnog pogona u Daruvaru J. Jelačića 17.

NOVOSTI I DOGAĐAJI

Poziv na završnu konferenciju projekta „EeMS Bakery“

5.5.2014.
Konferencija će se održati dana 16.06.2014. s početkom u 12:00 sati u prostoru Kavane Queen (Svačićeva 14, 43 500 Daruvar).

Novo prodajno mjesto u Virovitici

28.5.2014.
U ponedjeljak (19.05.2014.) pekarnica Imako otvorila je novi dućan u Virovitici. To je šesto prodajno mjesto uz Lipik, Pakrac i tri u Daruvaru.

Poziv na edukaciju o energetskoj učinkovitosti u prehrambenoj industriji

5.5.2014.
Edukacija će se održati dana 09.05.2014. od 12:00 do 17:00 sati, u prostoru Udruženja restorana Queen (Svačićeva 14, 43500 Daruvar).

Poziv na edukaciju o energetskoj učinkovitosti u prehrambenoj industriji

20.3.2014.
Edukacija će se održati dana 25.03.2014. od 14:00 do 18:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Čazma (Kralja Tomislava 9, 43240 Čazma).

Odabrani ponuditelj za ISO certifikacija i verifikacija HACCPa

26.2.2014.
DNV, Det Norske Veritas Adriatica d.o.o. odabrani su za certifikacija ISO 50001 standarda i verifikacija HACCP sustava

Poziv na edukaciju o energetskoj učinkovitosti u prehrambenoj industriji

26.2.2014.
Edukacija će se održati dana 27.02.2014. od 10:00 do 15:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Daruvar (Josipa Jelačića 14, 43500 Daruvar).

Odabrani ponuditelj za etažnu ciklotermičku peć

28.1.2014.
Omrčen promet d.o.o. odabran je u natječaju za nabavu etažne ciklotermičke peći IPA2007/HR/16IPO/001-040441-SUP 2

Poziv na edukaciju o energetskoj učinkovitosti u prehrambenoj industriji

23.1.2014.
Edukacija će se održati dana 24.01.2014. od 9:00 do 14:00 sati (4 sata edukacije + pauza za ručak), u prostoru Bjelovarsko – bilogorske županije (mala vijećnica, 2 kat, dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar).

TCG provodi pripremu za certifikaciju prema ISO 5001 normi

23.1.2014.
Implementacija sustava upravljanja energetskom učinkovitosti prema normi ISO 50001.
Priprema za certifikaciju prema ISO 50001 normi.

Natječaj za nabavu etažne ciklotermičke peći

7.12.2013.
Rok za predaju ponuda je 17.01.2014. do 15:00 sati po lokalnom vremenu.
EU PROJEKT
Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost Ministarstvo poduzetništva i obrta Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije EeMS Bakery projekt
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj