Svježi kruh od različitih tipova brašna. Kruh sa dodacima suncokretovih, bućinih sjemenki, krumpirovih pahuljica i ječmenim sladom.
Različita peciva od dizanog i lisnatog tijesta. Peciva sa nadjevom i bez njega.
Ukusni kolači i slastice. Kolači od sezonskog voća. Preko 20 vrsta kolača, kolači za svadbe i druge prigode.
Torte za sve prigode. Maštovite dječije torte ukrašene različitim motivima. Torte za vjenčanja, obljetnice i različite druge prigode.
Ukusni kolači i slastice. Kolači od sezonskog voća. Preko 20 vrsta kolača, kolači za svadbe i druge prigode.
Uspješno verificiran HACCP sustav!
U petak 14.03. proveden je audit za verifikaciju HACCP-a od strane vodećeg svjetskog certifikacijskog tijela DNV - GL (Det Norske Veritas Adriatica d.o.o.).
HACCP je skraćeni naziv za Hazard Analysis and Control Critical Points (analiza rizika i
kritičnih kontrolnih točaka). To je centralni instrument koncepta sigurnosti hrane kojim se
identificira, procjenjuje i kontrolira opasnost tijekom proizvodnog procesa, a ne u finalnom
proizvodu. Glavni cilj HACCP-a je prevencija razvoja opasnosti. U takvom sistemu ukoliko
se pojavi neko odstupanje (opasnost) koje upućuje da je kontrola u proizvodnom procesu
izgubljena, opasnost se identificira i poduzimaju se određeni koraci da se uspostavi kontrola
na vrijeme. HACCP sustav provodi se u pekarskom obrtu Imako već duži niz godina, a sada se to može potvrditi i certifikatom.
Dobivanjem ovog certifikata Imako je svakako postao konkurentniji na tržištu.
Na konferenciji će biti predstavljene provedene aktivnosti i postignuti rezultati.
Nakon kratke prezentacije uslijediti će zakuska i neformalno druženje.
Konferencija će se održati dana 16.06.2014. s početkom u 12:00 sati u prostoru Kavane Queen (Svačićeva 14, 43 500 Daruvar).
Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.
Edukacija će se održati dana 09.05.2014. od 12:00 do 17:00 sati, u prostoru restorana Queen (Svačićeva 14, 43500 Daruvar).
Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.
Edukacija će se održati dana 25.03.2014. od 14:00 do 18:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Čazma (Kralja Tomislava 9, 43240 Čazma).
Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.
Edukacija će se održati dana 27.02.2014. od 10:00 do 15:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Daruvar (Josipa Jelačića 14, 43500 Daruvar).
Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji.
Edukacija će se održati dana 24.01.2014. od 9:00 do 14:00 sati (4 sata edukacije + pauza za ručak), u prostoru Bjelovarsko – bilogorske županije (mala vijećnica, 2 kat, dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar)."
Pekarski obrt IMAKO, Daruvar, Hrvatska objavljuje namjeru potpisivanja ugovora za nabavu robe “Nabava etažne ciklotermičke peći” u Daruvaru, a uz financijsku podršku iz ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava broj IPA2007/HR/16IPO/001-040441 dodijeljenog u sklopu programa Europske unije Operativni program regionalna konkurentnost.
Natječajnu dokumentaciju moguće je dobiti direktno u Pekarskom obrtu IMAKO, Josipa Jelačića 17, 43500 Daruvar, Hrvatska, a također ju je moguće preuzeti s naših web stranica.
Rok za predaju ponuda je 17.01.2014. do 15:00 sati po lokalnom vremenu. Dodatne informacije, pojašnjenja i pitanja biti će objavljeni na web stranici www.imako.hr.
Pekarski obrt Imako ima dugogodišnju tradiciju i kao takav osnovan je 1923. godine i jedan je od najstarijih pekarskih obrta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
Široka paleta proizvoda i visoka kvaliteta, dovela je do proširenja tržišta s novim prodajnim mjestima u Daruvaru, Pakracu i Lipiku.
Tijekom svog postojanja konstantno radi na unapređenju tehnologija u proizvodnom procesu, povećanju produktivnosti i kvalitete svojih proizvoda.
Pekarnica Imako u svojoj ponudi ima široku paletu pekarskih proizvoda, kolača i torti.
Pekarski obrt Imako iz Daruvara 19. lipnja 2013. godine potpisao je ugovor sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu projekta ''Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva“ koji je financiran u okviru operativnog programa Regionalna konkurentnost.
Projekt pod nazivom EeMS Bakery – Energy Efficient Management System in food processing industry (EeMS Bakery - Sistem upravljanja energetskom učinkovitošću u prehrambenoj industriji) ima za cilj iskorištavanje otpadne energije iz dimnih plinova i pare.
Pored toga poboljšati će se filtriranje i eliminiranje sulfidnih zagađivača i ugljenenih čestica nastalih izgaranjem plina što ima pozitivan utjecaj na okoliš.
U sklopu projekta, instalirati će se i LED rasvjeta što će doprinijeti uštedi električne energije od 60%.
Politika upravljanja energijom
Sustav upravljanja energijom u pekarskom obrtu IMAKO primjenjuje se na proizvodnju kruha, peciva, kolača i ostalih pekarskih proizvoda te sve aktivnosti podrške koje se obavljaju na lokaciji uprave, trgovine i proizvodnog pogona u Daruvaru J. Jelačića 17.
|
NOVOSTI I DOGAĐAJI
5.5.2014. Konferencija će se održati dana 16.06.2014. s početkom u 12:00 sati u prostoru Kavane Queen (Svačićeva 14, 43 500 Daruvar). 28.5.2014. U ponedjeljak (19.05.2014.) pekarnica Imako otvorila je novi dućan u Virovitici. To je šesto prodajno mjesto uz Lipik, Pakrac i tri u Daruvaru. 5.5.2014. Edukacija će se održati dana 09.05.2014. od 12:00 do 17:00 sati, u prostoru Udruženja restorana Queen (Svačićeva 14, 43500 Daruvar). 20.3.2014. Edukacija će se održati dana 25.03.2014. od 14:00 do 18:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Čazma (Kralja Tomislava 9, 43240 Čazma). 26.2.2014. DNV, Det Norske Veritas Adriatica d.o.o. odabrani su za certifikacija ISO 50001 standarda i verifikacija HACCP sustava 26.2.2014. Edukacija će se održati dana 27.02.2014. od 10:00 do 15:00 sati, u prostoru Udruženja obrtnika Daruvar (Josipa Jelačića 14, 43500 Daruvar). 28.1.2014. Omrčen promet d.o.o. odabran je u natječaju za nabavu etažne ciklotermičke peći IPA2007/HR/16IPO/001-040441-SUP 2 23.1.2014. Edukacija će se održati dana 24.01.2014. od 9:00 do 14:00 sati (4 sata edukacije + pauza za ručak), u prostoru Bjelovarsko – bilogorske županije (mala vijećnica, 2 kat, dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar). 23.1.2014. Implementacija sustava upravljanja energetskom učinkovitosti prema normi ISO 50001.
Priprema za certifikaciju prema ISO 50001 normi. 7.12.2013. Rok za predaju ponuda je 17.01.2014. do 15:00 sati po lokalnom vremenu.
EU PROJEKT
|