POZIV NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA
„EeMS Bakery – Sistem upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji“

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost
Naslovnica > Poziv na završnu konferenciju

Povodom uspješnog završetka implementacije projekta EeMS Bakery - sistem upravljanja energetskom učinkovitosti u prehrambenoj industriji, Pekarski obrt Imako organizira završnu konferenciju gdje će biti predstavljene provedene aktivnosti i postignuti rezultati.

Na svečanoj konferenciji sudjelovati će predstavnici: Europske komisije, gradske vlasti, SAFU-a (Središnja agencija zafinanciranje i ugovaranje programa i projekata EU) Ministarstva poduzetništva i obrta, Obrtničke komore BBŽ, poslovni partneri i ostali dionici koji su sudjelovali u implementaciji projekta.

Završa konferencija održati će se u Daruvaru 16.06.2014. s početkom u 12:00 sati u Kavani Queen.

POZIV


Poštovani,

Pekarski obrt Imako iz Daruvara 19. lipnja 2013. godine potpisao je ugovor sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu projekta pod nazivom EeMS Bakery – Sistem upravljanja energetskom učinkovitošću u prehrambenoj industriji vrijedan 162.384,41 EUR, Europska unija sufinancirati će u iznosu od 122.194,27 EUR, dok će ostatak financirati obrt Imako vlastitim sredstvima.
Glavni cilj projekta je doprinos povećanju investicija u tehnologiju i metode proizvodnje povezane s uvođenjem energetske učinkovitosti i eko standarda u proizvodni proces.

Čast nam je pozvati Vas na svečanu konferenciju povodom završetka implementacije projekta

Na konferenciji će biti predstavljene provedene aktivnosti i postignuti rezultati.
Nakon kratke prezentacije uslijediti će zakuska i neformalno druženje.

Konferencija će se održati dana 16.06.2014. s početkom u 12:00 sati u prostoru Kavane Queen (Svačićeva 14, 43 500 Daruvar).

Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

Josip Kolaček, vlasnika obrta

U Daruvaru, 29.05.2014.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na telefon 099/811 33 98 (Vanja Zglavnik) ili putem e – mail adrese: imako.eems@gmail.com

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj