Poziv na edukaciju o energetskoj učinkovitosti u prehrambenoj industriji

Europska unija - Europska komisija Strukturni investicijski fondovi Regionalna konkurentnost
Naslovnica > Poziv na edukaciju

Poštovani,

Pekarski obrt Imako iz Daruvara 19. lipnja 2013. godine potpisao je ugovor sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu projekta pod nazivom EeMS Bakery – Sistem upravljanja energetskom učinkovitošću u prehrambenoj industriji vrijedan 162.384,41 EUR, Europska unija sufinancirati će u iznosu od 122.194,27 EUR, dok će ostatak financirati obrt Imako vlastitim sredstvima.
Glavni cilj projekta je doprinos povećanju investicija u tehnologiju i metode proizvodnje povezane s uvođenjem energetske učinkovitosti i eko standarda u proizvodni proces.
Glavne aktivnosti projekta su uvođenje ISO 50001 standarda, organizacija edukacije o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti u pekarskoj industriji, nabava i instalacija opreme te verifikacija HACCP sustava.
Očekuje se da će Pekarski obrt Imako projektom ostvariti znatne uštede na operativnim troškovima (najmanje 30%) te uz verifikaciju HACCP-a i uvođenje ISO standarda biti konkurentniji na tržištu.

Kako bi vas upoznali sa novim metodama i načinima proizvodnje, te primjerima dobre prakse, čast nam je pozvati Vas na edukaciju o sistemu upravljanja energetskom učinkovitosti. Na edukaciji će sudjelovati poduzetnici s područja čitave županije koji će moći razmijeniti iskustva te dobiti praktične savjete kako postići uštede u proizvodnji.

Edukacija će se održati dana 09.05.2014. od 12:00 do 17:00 sati (4 sata edukacije + pauza), u prostoru restorana Queen (Svačićeva 14, Daruvar).

Uz edukaciju, također za Vas pripremamo zakusku te isplatu troška putovanja.

Veselimo se Vašem dolasku!

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na broj telefona 099/811 3398 ili putem e-maila imako.eems@gmail.com

S poštovanjem,

Vanja Zglavnik, Voditeljica projekta

U Daruvaru, 28.04.2014.

Broj preuzimanja: 1134
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj